srijeda, 26. rujna 2018.

ČOKO – SLADOLED



Za ovaj desert potrebna su vam samo dva sastojka, a najbolje od svega je to što ne morate da imate posebno iskustvo u kuhinji kako bi ga pripremili. Jednostavno, pratite upute i teško možete pogriješiti!
Sastojci:
600 ml slatkog vrhnja,
  • 400 g nutelle ili sličnog krema
  • Priprema:
    U prikladnu posudu stavite slatko vrhnje, pa potom dodajte nutellu ili drugi krem koji vam se nađe pri ruci.
    Miješajte mikserom dvije do tri minute na manjoj brzini, sve dok se sastojci lijepo ne sjedine.
    Zatim smjesu istresite u kalup za tortu koji ste prethodno namazali uljem ili maslacem.
    Stavite tortu u hladnjak na šest do osam sati, a zatim u zamrzivač na sat vremena. Ili možete staviti u zamrzivač na tri sata, pa potom izvaditi i držati u hladnjak na sat vremena.
    I to je to, vaša slastica je spremna za posluživanje!

    Nema komentara:

    Objavi komentar